Vintertræningstræf 2013

VINTERTRÆNINGSTRÆF 2013

Kære medlemmer af Biyunforeningen i Danmark.

Med stor glæde og spænding inviterer vi alle foreningens medlemmer til vintertræningstræf 2014. Det har længe været et stort ønske blandt foreningens medlemmer at mødes for i fredelige og smukke omgivelser at fordybe os sammen i den træning, som vi alle har så meget glæde af. At træne sammen løfter vores energiniveau, både individuelt og kollektivt, og når vi lægger træffet præcis der i januar, er det for at tilgodese vores behov for ekstra ressourcer, før forårets livgivende komme.
Det er altså ikke et kursus hvor der vil blive undervist som sådan, men der vil være flere instruktører til stede, som kan hjælpe med evt. spørgsmål vedrørende træningen.
Vi har fået et meget fordelagtigt tilbud fra Stenstruplund, et alternativt indstillet kursussted i Stenstrup på Sydfyn, ca.35 min kørsel i bil fra Odense og lige ved Stenstrup Station. se www.stenstruplund.dk
Tilbuddet er på 700 kr. pr person dækkende aftensmad lørdag, og morgenmad og frokost søndag, fri te/kaffe hele døgnet og overnatning i dobbeltværelser med eget bad. Desuden får vi et godt rum til at træne og opholde os i. Vi får dejlig vegetarmad, og specielle kosthensyn (allergikere) kan imødekommes. Tillæg for enkeltværelse: 300 kr. Vi får hele huset for os selv, og kan indrette os, som vi ønsker.

Foreløbigt program ser således ud: 

Lørdag d.12.jan:

kl.13.30-14.00: Ankomst og indkvartering

kl.14.00-15.00: Grøn te, frugt og stille Qi Gong

kl. 15.00-16.00: Præsentationsrunde og udveksling af træningserfaringer og helseeffekter

kl.16.00-18.00: Fællestræning af Jichu Gong og Dong Gong

kl.18.30-19.30: Middag

kl.19.30 – ?: Samvær. Hvis der er nogen, der har lyst til at lave noget med os alle (en dans, fortælle en historie, vise en film,……….mange muligheder) kan vi gøre det her. Der kunne også være mulighed for at udveksle massage eller akupressur. Ellers hygger vi, snakker eller træner, som vi har behov for. Aftenen slutter med fælles stille Qi Gong for de, der har lyst

Søndag d.13.jan:

kl.8.00-8.30: Morgen Jichu Gong træning

kl.8.30-9.30: Morgenmad

kl.10.00-12.00: Fællestræning

kl.12.30-13.30: Frokost

kl..13.30.-14.30: Evaluering og opsamling af ideer til kommende aktiviteter af lignende eller helt anderledes art i foreningen fremover.

kl.15: afgang

Tilmeldingsfristen er 20.december og da det er en økonomisk hård måned, kan I betale 350 kr. ved tilmeldingen og 350 kr. som skal være foreningen i hænde senest 3. januar. I tilmelder jer ved at sende en mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer til jaworski.marianne@gmail.com . Samtidig indbetales 350 kr. eller, om muligt, de fulde 700 kr. til foreningens konto 8411 4125589 i Fælleskassen – husk at skrive navn og træf på indbetalingen.
Alle ønsker med hensyn til speciel mad, enkeltværelse o.a. skal foregår direkte til Martin på Stenstruplund (se hjemmesiden), også betalingen af f.eks. enkeltværelse.

Afmelding kan ske ved sygdom eller andet uopsætteligt senest d.10.januar kl.12, direkte til Stenstruplund. Dette har vi fået lov til og det gælder altså KUN i alle største nødstilfælde, ellers kan folkene bag Stenstruplund ikke få det til at løbe rundt. Vi håber, at mange vil finde ud af fælles transport for at gøre det så billigt som muligt, så sig til hvis I ikke vil på en deltagerliste. Ellers laver vi en og sender rundt ca.1 uge før træffet, så I kan koordinere kørsel. Når I tilmelder jer, er I meget velkomne til at komme med forslag til samværet lørdag aften, eller andet I synes kunne være godt og inspirerende for træffet. Evt. spørgsmål til Marianne Jaworski, mob 28400737 eller (helst) jaworski.marianne@gmail.com
Vi glæder os til at mødes, og håber at mange af jer vil bruge denne mulighed for et lille forkælelses pusterum i den mørke tid.

De bedste hilsener på bestyrelsens vegne
Jane Møller og Marianne Jaworski

 

 

 

NYT !

KURSER MED FAN XIULAN efterår 2017
se under Kurser&Aktiviteter

Nyhedsbrev fra januar 2017 er kommet!

Læs her.

Fællestræninger:

Fællestræning arrangeret af Biyun Foreningen foregår flere steder i landet. Se datoer, tid og sted nedenfor.

For de der ikke lært Biyun Metoden, er man velkommen til at deltage i en ”prøvetime”.

Herefter kan man under ”kurser og aktiviteter” se hvor og hvornår der tilbydes kurser i grundformen, Jichu Gong.


København:
Ingen fællestræning for øjeblikket

Roskilde:
Den anden torsdag i måneden
kl. 17.00 - 18.30

Odense:
Første tirsdag i måneden
kl. 18.30 - 20.30

Vejle:
Første onsdag i måneden
kl. 18.30 - 20.30

Biyunforeninger

Biyunforening i Sverge

www.biyun.se

Den norske Biyun forening

www.biyun.no

Log Ind

Email:
Password:
Remember   

Forgot Password