Vintertræf 2014

 

VINTERTRÆNINGSTRÆF 2014

11.-12. januar 2014
Med stor glæde inviterer vi alle foreningens medlemmer
til
at mødes og træne sammen.
Vintertræf 2013 1_2
Stenstruplund
Se: stenstruplund.dk

Vi glæder os til atter at mødes, for i fredelige og smukke omgivelser at fordybe os sammen i den træning, som vi alle har så meget glæde af.

At træne sammen løfter vores energiniveau, både individuelt og kollektivt, og når vi lægger træffet præcis der i januar, er det for at tilgodese vores behov for ekstra ressourcer, før forårets livgivende komme.Vintertræf 2013 3_2

Det er altså ikke et kursus hvor der vil blive undervist som sådan, men der vil være flere instruktører til stede, som kan hjælpe med evt. spørgsmål vedrørende træningen.

Vi har et meget fordelagtigt tilbud fra Stenstruplund, et alternativt indstillet kursussted i Stenstrup på Sydfyn, ca.35 min kørsel i bil fra Odense og lige ved Stenstrup Station. Se www.stenstruplund.dk

Tilbuddet er på 775 kr. pr person dækkende aftensmad lørdag, og morgenmad og frokost søndag, fri te/kaffe hele døgnet og overnatning i dobbeltværelser med eget bad. Desuden får vi et godt rum til at træne og opholde os i.

Vi får dejlig vegetarmad, og specielle kosthensyn (allergikere) kan imødekommes.

Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.

Tilmeldingsfristen er 20. december og da det er en økonomisk hård måned, kan I betale 400 kr. ved tilmeldingen og 375 kr. som skal være foreningen i hænde senest 2. januar. I tilmelder jer ved at sende en mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer til: mariannegm@live.dk

Samtidig indbetales 400 kr. eller, om muligt, de fulde 775 kr. til Fælleskassen konto 8411 4156298  – husk at skrive navn og træf på indbetalingen.

Alle ønsker med hensyn til speciel mad, enkeltværelse o.a. skal foregår direkte til Martin på Stenstruplund (se hjemmesiden), også betalingen af f.eks. enkeltværelse.

Afmelding kan ske ved sygdom eller andet uopsætteligt senest d.09.januar kl.12, direkte til Stenstruplund. Dette har vi fået lov til og det gælder altså KUN i alle største nødstilfælde.

Bemærk, at træffet er for foreningens medlemmer, så hvis du træner Biyun-metoden, og gerne vil med, kan du melde dig ind i foreningen via formularen her på  hjemmesiden under fanen “Biyunforeningen”. Din indmeldelse vil så gælde for hele 2014.

Vintertræf 2013 2_3

Evt. Spørgsmål til Jane Benedicte Møller, mob. 40631801, jane@karolinelund.dk eller Marianne Grindsted Mikkelsen, mob. 21275463 mariannegm@live.dk

Vi  glæder os til at mødes, og håber at mange af jer vil bruge denne mulighed for et lille forkælelses pusterum i den mørke tid.

De bedste hilsener fra vintertræfudvalget

Marianne J, Marianne G.M, Sanne og Jane

NYT !

KURSER MED FAN XIULAN efterår 2017
se under Kurser&Aktiviteter

Nyhedsbrev fra januar 2017 er kommet!

Læs her.

Fællestræninger:

Fællestræning arrangeret af Biyun Foreningen foregår flere steder i landet. Se datoer, tid og sted nedenfor.

For de der ikke lært Biyun Metoden, er man velkommen til at deltage i en ”prøvetime”.

Herefter kan man under ”kurser og aktiviteter” se hvor og hvornår der tilbydes kurser i grundformen, Jichu Gong.


København:
Ingen fællestræning for øjeblikket

Roskilde:
Den anden torsdag i måneden
kl. 17.00 - 18.30

Odense:
Første tirsdag i måneden
kl. 18.30 - 20.30

Vejle:
Første onsdag i måneden
kl. 18.30 - 20.30

Biyunforeninger

Biyunforening i Sverge

www.biyun.se

Den norske Biyun forening

www.biyun.no

Log Ind

Email:
Password:
Remember   

Forgot Password