Fan Xiulan

Fan Xiulan

Fan Xiulan lærte som barn hemmelighederne om Qi Gong af sin farmor. Som læge i Traditionel Kinesisk Medicin, TKM, har hun udviklet sin egen metode – Biyun – og skole – Biyunskolen.

Biyunmetoden blev oprindelig udviklet med henblik på ældre mennesker, men hurtigt blev det klart, at denne enkle bevægelsesform var særdeles gavnlig og styrkende for mennesker i alle aldre. Biyunmetoden har en effektfuld indvirkning på akutte såvel som kroniske helbredstilstande.

Fan Xiulan er autoriseret Qi Gongmaster og professor i medicinsk Qi Gong. Fan Xiulan er bestyrelsesmedlem i World Academic Society of Medical Qi Gong og vicegeneralsekretær for Chinese Academic Society of Medical Qi Gong. Fan Xiulan grundlagde i 1984 et sundhedsinstitut i Xiangshan uden for Beijing. Her behandles og helbredes mennesker udelukkende ved hjælp af Biyunmetoden. Her uddannes tillige instruktører fra Kina såvel som fra den øvrige verden.

Biyunmetoden kom til Sverige i 1992, idet Fan Xiulan her begyndte at videregive sin unikke viden. I 1995 grundlagdes Biyunskolan i Oerbyhus nær Stockholm med Fan Xiulan som hovedlærer. I Sverige har over 90.000 mennesker lært sig Biyunmetodens grundtræning, og der er uddannet mere end 200 instruktører.

Den svenske sangerinde Marie Bergman byggede bro til Danmark i 1997, hvor hun begyndte at give kurser i Biyunmetoden. I de seneste år har Fan Xiulan undervist kommende instruktører i Danmark, således at der nu findes små 50 autoriserede danske instruktører og mere end 3.500  har lært sig Biyunmetodens grundtræning.
(se kurser med Fan Xiulan i Danmark)

 

 


‘Vil man leve et langt og sundt liv,
er det nødvendigt at elske og pleje sig selv’
(Fan Xiulan)

NYT !

KURSER MED FAN XIULAN efterår 2017
se under Kurser&Aktiviteter

Nyhedsbrev fra januar 2017 er kommet!

Læs her.

Fællestræninger:

Fællestræning arrangeret af Biyun Foreningen foregår flere steder i landet. Se datoer, tid og sted nedenfor.

For de der ikke lært Biyun Metoden, er man velkommen til at deltage i en ”prøvetime”.

Herefter kan man under ”kurser og aktiviteter” se hvor og hvornår der tilbydes kurser i grundformen, Jichu Gong.


København:
Ingen fællestræning for øjeblikket

Roskilde:
Den anden torsdag i måneden
kl. 17.00 - 18.30

Odense:
Første tirsdag i måneden
kl. 18.30 - 20.30

Vejle:
Første onsdag i måneden
kl. 18.30 - 20.30

Biyunforeninger

Biyunforening i Sverge

www.biyun.se

Den norske Biyun forening

www.biyun.no

Log Ind

Email:
Password:
Remember   

Forgot Password